Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bardzo dziwne lagi.

TRV13E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem, mianowicie na windowsie XP WarZ działało mi(2 miechy temu) dobrze, w zasadzie bez zastrzeżeń, większość czasu 30FPS+. Zrobiłem później format na win 7 i FPS'y były w okolicach 17-21FPS :/ A więc powróciłem do XP i niestety lagi nie ustąpiły, cały czas było od 17 do 21 FPS'ów. Jestem teraz spowrotem na 7 i dziwny jest fakt że Battlefield 3 na maks rozdziałce i minimalnych detalach działa na około 20-45FPS'ach gdy Warz na maks rozdziałce i minimalnych detalach działa na jedynych 17-21FPS'ach. Czy może mieć jakiś związek to że po formatach nie instalowałem WarZ ponownie tylko odpalałem go z innej partycji? Dołożyłem wczoraj nową kartę graficzną i w WarZ się nic nie zmieniło... Jeśli chodzi o czas ładowania serwera to jest to około 2:30minuty, czyli jak było "kiedyś". Mój komputer:

AMD Athlon 2x2.21 4200+

2GB Ram Kingston DDR2 800MHz

GeForce GTX260

Pomocy ! :)

Opublikowano

WarZ Jest bardzo słabo zoptymalizowane, możliwe że jak robiłeś formata to coś usunąłeś.

Spróbuj zainstalować Game bostera lub poprostu spróbuj ustawić priorytet na wysoki(może wcześniej też miałeś)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...